Over ons

Over Nzym

Wij realiseren in organisaties zulke betekenisvolle sprongen (quantum leaps) voorwaarts dat er geen weg meer terug is. Nzym maakt dit mogelijk door (hoger) management bewust te maken van de impact die hij heeft op het welzijn van zijn teams, zijn organisatie en zijn omgeving.

Onze trajecten kenmerken zich door een combinatie van plezier, verrassing en confrontatie. Deze combinatie stelt het team in staat nieuwe verbindingen te maken, voorbij de weerstand te komen en de gezamenlijke strategie in de praktijk te brengen.

Aangenaam

Ik ben Mark Reijnders. Ik geloof erin dat mensen altijd het verschil maken. Verder ben ik een rasechte optimist. Dat betekent dat er voor mij altijd een oplossing is, ook als deze er (ogenschijnlijk) niet is. Ik ben een veranderaar, een bouwer, en het liefst zet ik mijn tanden in taaie vraagstukken. Er zit ook een idealist in mij, mijn zondagskind. Deze inspireert, speelt, zoekt de ruimte en richt zich op het realiseren van een betere wereld. Temeer omdat dit laatste zo hard nodig is. Meer weten? Bekijk mijn Linkedinprofiel

#TRUST #TRANSFORMATION #LETSPLAY
Ik ben een scherpe observant, zowel qua detail als qua gevoel voor het geheel. Als het niet klopt dan moet ik daar simpelweg aanzitten. Eerst in het klein met gericht interventies het maximale bereiken en als dat niet lukt; het geheel ontleden en weer opnieuw in elkaar zetten. Altijd samen, met volle overgave, positief, analytisch en intuïtief.

Wat ik vaak terug krijg is dat ik snel mensen hun vertrouwen weet te winnen. Mijn hele (werkende) leven is het eigenlijk al zo dat mensen mij zaken toevertrouwen die ze met anderen niet delen. En dat maakt het soms ook moeilijk, waar doe ik goed aan? Mijn intentie is om altijd dat te doen wat voor de organisatie het beste is, met respect voor het individu.

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Sandra en samen hebben we vier kinderen, Kathelijn, Jilles, Floris en Anne. Mijn gezin is de kern in mijn leven. Om die kern draait de rest van mijn privé, werk en eigen ontwikkeling. Altijd aan het lezen, altijd bezig en altijd in beweging.

Laten wij afspreken. Ongedwongen, vrijblijvend en concreet.