Making change personal

Maak een Persoonlijke Transformatie Door

Ontdek jouw volledige potentieel en leid effectiever met ons unieke programma voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Welkom bij “Making Change Personal”, het programma dat jou helpt om persoonlijke groei en effectief leiderschap te realiseren. Ontworpen voor ambitieuze professionals zoals jij, bieden wij een krachtig traject om belemmerende patronen te doorbreken en jezelf te transformeren.

Achtergrond

In de snel veranderende wereld van vandaag staan we voor uitdagende vraagstukken op het gebied van leiderschap. Veel professionals ervaren belemmeringen in hun persoonlijke groei en worstelen met effectief leiderschap. Het is tijd om deze uitdagingen aan te pakken en een sprong voorwaarts te maken in jouw potentieel.

Opzet programma

Ons programma bestaat uit een intensieve en persoonlijke reis van zelfontdekking en groei. Het programma concentreert zich op een dag waarbij we 1 op 1 gedurende twaalf uur intensief met elkaar optrekken. Door middel van interactieve sessies, diepgaande coaching en praktische tools, helpen we je om effectieve leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en te navigeren door veranderingsprocessen.

  • Thema’s en modules: Verken cruciale thema’s zoals belemmerende patronen, onbenut potentieel, emotionele intelligentie en systemische inzicht. Onze modules zijn specifiek ontworpen om jouw leiderschapspotentieel vrij te maken.
  • Praktische toepasbaarheid: Leer direct toepasbare technieken en strategieën die je kunt integreren in jouw dagelijks leven en werkomgeving. Met onze praktische benadering kun je snel impact maken.

Resultaten en voordelen

Wat kun je verwachten na deelname aan “Making Change Personal”?

  • Diepgaande persoonlijke groei: Ontdek jouw persoonlijke patronen en belemmeringen, en leer hoe je voorbij deze patronen kunt opereren. Ontwikkel zelfvertrouwen en veerkracht om uitdagingen aan te gaan.
  • Effectief leiderschap: Verbeter jouw leiderschapsvaardigheden en leer anderen te inspireren en motiveren. Word een betere communicator en bouw succesvolle teams op.
  • Navigeren door verandering: Leer hoe je effectief kunt navigeren door veranderingsprocessen en groei kunt realiseren te midden van onzekerheid. Word een flexibele en veerkrachtige leider.

“Making Change Personal heeft mijn leven en leiderschap veranderd. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en concrete tools geleerd die ik direct kon toepassen. Een geweldige reis van zelfontdekking en groei!” – Sarah, CEO van een techbedrijf

Transformeer jouw leiderschap

Neem nu deel aan “Making Change Personal” en transformeer jouw leiderschap en pluk de vruchten zakelijk en privé.

Voor meer informatie over de opzet en investering: zie de brochure

 

Eerst volgende stappen

Mocht je geïnteresseerd stuur dan een mail naar mark@nzym.nl of neem contact op via  06-22937387. Dan plannen we vervolgens een intakegesprek in en vervolgens plannen we de dag in.

 

‘Verandering begint bij jezelf”

– Mahatma Gandhi

MEER LEZEN OVER COACHING

De maan als baken

De maan als baken

Morgenochtend is het volle maan. De vorige keer was ergens begin december en toen zat ik bij een twee daagse workshop potentieel van Jan Jacob Stam. Ergens aan het einde van de dag was het mijn beurt. Mijn vraag, het ging vooral over klaar met dingen zijn en...

Afscheid nemen is een beetje dood gaan

Afscheid nemen is een beetje dood gaan

De podcast van deze week gaat deels over een groot verlies. Het zet mij aan het denken en ik mijmer wat weg. Het brengt mij langs een gedicht wat gaat over afscheid nemen, met woorden die mij raken. Zoals een beetje van jezelf achterlaten, altijd en overal. En het...

De wijze lessen bij Airbus

De wijze lessen bij Airbus

De wijze lessen bij AirbusDe wijze lessen bij Airbus Afgelopen week mocht ik in Toulouse bij Airbus op bezoek. Het was als onderdeel van een drie daagse workshop met een nieuw team. Het team kreeg een rondleiding langs het vlaggenschip van Airbus, de A380, en ging...

Oog houden voor het geheel

Oog houden voor het geheel

Oog houden voor het geheelOog houden voor het geheel Beschouw je de organisatie als geheel of als som van onderdelen. Met teveel oog voor detail komt de nadruk te liggen op doen. Elke dag tekenen medewerkers dan vrijblijvend een punt. De grote vraag, wat verbindt ons...

Echt zijn

Echt zijn

Echt zijn Echt zijn Echt zijn is iets dat menig mens bezighoudt. Hoe ga je als leider met bepaalde situaties om, welke keuzes maak je en hoe hangen deze samen met je ervaringen uit het verleden. Authenticiteit en congruentie zijn kernwoorden waar het bij echt zijn om...

Copyright © 2020 – Nzym – Alle rechten voorbehouden

Copyright © 2023 – Nzym – Alle rechten voorbehouden